PPD

Your venue search made easy

U Bílé Krávy

Rodinná francouzská restaurace se specialitami z hovězího masa plemene Charolais.

Rodinná francouzská restaurace s bohatou šestnáctiletou tradicí, která se specializuje na uzrálé hovězí maso plemene Charolais. Ochutnat zde můžete i velice zajímavou a zdravou úpravu masa "souse vide", což je vaření ve vakuu při teplotě kolem 60 stupňů nebo hovězí kýtu brasírovanou až 24 hodin - bourgignon.

 

 

Počet místnosti
3
Kapacita
42 sedících / 80 stojících
Kuchyně
Steakhouse, Francouzská
Hlavní chod
160–450 Kč

parkoviště, nekuřácký prostor, přijímá kreditní karty

Místnosti restaurace

Přední místnost

V přední části restaurace můžete ochutnat kolekci pálenek z vlastní pálenice na Radlíku. Upoutá vás cedule na které se dozvíte vše o mase, které právě servírujeme (plemeno a stáří zvířete). Již dva roky se též zabýváme chovem jehňat, proto vám téměř po celý rok nabízíme vysoce kvalitní jehněčí maso.

Míst pro sedící
8
Míst pro stojící
10

Rezervovat

Místnost s částečným soukromím

Přijďte na speciality jako pštrosí či krokodýlí steak a návštěvu zakončete kulinářským zážitkem, kterým je zmrzlina připravená pomocí tekutého dusíku přímo před vámi. Tato místnost nabízí částečné soukromí.

Míst pro sedící
14
Míst pro stojící
20

Rezervovat

Hlavní restaurace

Hlavní restaurace je vhodná i pro větší společnost nebo menší firemní večírky a nabízí naprosté soukromí. Klienti mohou ochutnat vína prestižních moravských vinařů jako je Milan Sůkal nebo Libor Veverka a jeho víno Radost, které je v chuti i vůni lesních jahod.

Míst pro sedící
20
Míst pro stojící
25

Rezervovat